Chipmunk se alatura gamei de servere media Hippotizer, servere ce sunt apreciate la nivel mondial. Acest server isi pune in valoare calitatile prin modulul software ce insoteste intreaga linie de servere, livrand astfel doua layere 1080p HD. Acest produs dispine de deplin control geometric asupra layer-ului, effecte si retusuri de culori precum si corectia Keystone(fenomen optic de deformare a imaginii cand proiectorul nu este centrat pe ecran).
Abilitatea de a folosii cross-fade pentru un singur layer deschire noi orizonturi pentru aplicatiile la care se poate folosii Chipmunk. Avand implementate o selectie de tranzitii si functii asemanatoare mixerului, sistemul este ideal pentru aplicatii mobile precum evenimente musicale sau cluburi de noapte, dar se poate utilize si in instalari fixe.
Prin intermediul unor pachete software aditionale ce se pot cumpara la orice ora. Hippotizer Chipmunk poate fi configurat pentru aplicatii avansate.
Chipmunk devine solutia ideala pentru proiectele ce folosesc maxim 2 layere de video HD ce trec printr-o singura iesire.